FOREDRAG

FOREDRAG 1

Selv i dagens moderne samfunn, hvor åpenhet rundt mentale helseproblemer øker, forblir menns mentale helse et viktig og ofte undervurdert tema.

“BROR – Menns mentale helse” er et tankevekkende foredrag designet for blant annet skoler, bedrifter, idrettslag, og foreninger. Med utgangspunkt i livet til Felix Baldauf er formålet å kaste lys over den betydningsfulle utfordringen som menn står overfor når det gjelder deres mentale velvære.

Vårt mål er å gi deltakerne verktøyene de trenger for å gjenkjenne tegn på mental utfordring hos seg selv og sine nærmeste brødre, samt å oppmuntre til å starte meningsfulle samtaler om mental helse. Ved å øke bevisstheten og engasjementet rundt dette viktige emnet, kan vi sammen bidra til en kultur som støtter og fremmer en sunn mental velvære for alle menn.

Jeg har lang fartstid i skolen og dette er første gangen at jeg har opplevd 110 gutter fra 8.-10. trinn som satt stille og lyttet i 55 minutt. Felix og Even traff virkelig guttene med sitt budskap.

Rektor, Averøy Ungdomsskole

TRYKK HER FOR BOOKINGFOREDRAG 2

Bli med på en tankevekkende og inspirerende reise gjennom livet til Felix Baldauf, en bryter i verdensklasse som har overvunnet utallige utfordringer både på og utenfor idrettsarenaen. Dette foredraget tar deg med bak kulissene til en bemerkelsesverdig karriere og en ekstraordinær livshistorie.

Dette foredraget gir deg en dyptpløyende forståelse av hvordan en verdensklasse idrettsutøver navigerer gjennom utfordringer både på og utenfor arenaen. Det er en historie om å overvinne, vokse og finne lys i de mørkeste stundene.

TRYKK HER FOR BOOKING